Haku hallikauden rally-tokon omatoimitreeniryhmään

Hallikauden rally-tokon omatoimitreeniryhmä on tarkoitettu RKS:n jäsenille, jotka ovat jo aiemmin harrastaneet rally-tokoa ja harrastavat lajia tavoitteellisesti (tavoitteena kilpailemisen aloittaminen tai luokkanousu/koulutustunnus/valionarvo).

Ryhmä kokoontuu itsenäisesti ns. vertaisohjaaja-tyyppisesti, ilman nimettyä vastuukouluttajaa. Sovit omatoimiryhmään, jos laji on sinulle jo tuttu ja olet valmis suunnittelemaan sopivia harjoituksia yhdessä ryhmän kanssa ja auttamaan oman treenisi toteuttamisen lisäksi muita ryhmäläisiä.

Omatoimitreeniryhmä treenaa torstaisin klo 17-20 RKS:n hallissa Eurajoella 5.9. alkaen aina huhtikuun loppuun asti. Ryhmäläiset tyhjentävät kentän agilityesteistä yhdessä PK-harrastajien kanssa ja viimeiset treenaajat huolehtivat kontaktiesteet takaisin kentälle.

Ryhmäpaikan hinta on 70 euroa ja ryhmään valitaan 12-15 koirakkoa (paikka on henkilökohtainen eli omaa treenivuoroa ei voi myydä eteenpäin).

Hae treeniryhmään lähettämällä 22.8.2019 mennessä sähköpostia osoitteeseen toko@rks.fi otsikolla ”Rally-tokon omatoimitreeniryhmä” ja vastaamalla viestikentässä seuraaviin kysymyksiin:

1. ohjaajan nimi

2. koiran kutsumanimi+rotu+ikä

3. tavoitteesi seuraavalle vuodelle ja luokka jossa koirasi nyt kisaa

4. Toiminta RKS:ssa (kouluttajana toimiminen, talkoilut, aikaisemmat kurssit)

Kaikille ryhmään hakeneille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 1.9.2019. Ryhmään valitut sitoutuvat talkoilemaan RKS:n kevään rally-tokokisoissa.