Haku tavoitteellisesti rally-tokoa harrastavien ryhmiin

Harrastatko rally-tokoa koirasi kanssa tavoitteellisesi? Oletko jo osallistunut kisoihin ja tähtäät myös ylempiin luokkiin? Nautitko koirasi kanssa treenaamisesta? Treenaatteko iloisesti yhdessä? Oletko valmis treenaamaan vielä enemmän?

Jos vastasit näihin kyllä ja olet RKS:n jäsen, sinulla on mahdollisuus hakea RKS:n tavoitteellisten rally-tokoharrastajien ryhmään. Ryhmien kouluttajana toimii Marika Mykrä ja treenit järjestetään noin joka toinen torstai klo 18-21. Ryhmiin valitaan hakemusten perusteella 9 koirakkoa.

Treenit: 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 7.4. ja 21.4.

Treenien hinta 23 euroa/kerta, laskutetaan kahdessa erässä.

Koirakko sitoutuu osallistumaan kaikkiin treeneihin (tai myymään paikkansa itse jollekin RKS:n jäsenelle) sekä treenaamaan aktiivisesti treenikertojen välissä (voi liittyä tokojaoksen omatoimitreeniryhmään). Ryhmä järjestää treenikauden päätteeksi rally-tokokisat (epäviralliset, jos tuomaria ei saada) RKS:n kentällä.

Haku ryhmään sähköpostitse 8.12.2021 mennessä:
rks.tokojaos@gmail.com

Hakemus:
Kerro hakemuksen alussa tiivistetysti nimesi, yhteystietosi, koirasi nimi, rotu ja tämänhetkinen taso sekä ajat, jotka sopivat teille (klo 18-19, 19-20 ja 20-21).

Kirjoita sen jälkeen avoin hakemus, missä kerrot itsestäsi ja koirastasi, sekä aikaisemmasta rally-tokoharrastuksestanne, motivaatiostanne, tavoitteistanne ja kilpailuhistoriasta. Kerro mikä on teille helppoa ja mikä vaikeaa. Hakijalle katsotaan eduksi aktiivisesti RKS:n tokojaoksessa toimiminen (kouluttaminen, kokeissa/kisoissa talkoileminen, jne.) eli kerro hakemuksessasi myös siitä.

Lisätietoa kouluttajasta:

Marika Mykrä: Koirien kouluttaminen on intohimoni. Haluan pyrkiä antamaan kouluttaessa kurssilaisille mahdollisimman hyviä työkaluja kommunikoida koirien kanssa yhä paremmin ja sitä kautta auttaa heitä etenemään harrastusuralla. Painotan paljon huolellisia pohjataitoja ja perusasioita, niissä ei voi oikaista jotta edistystä tapahtuu. Haluan, että koirille ollaan reiluja ja pyritään lukemaan niitä mahdollisimman hyvin. Rally-toko on yhteistyötä! Annetaan koirille mahdollisuuksia oivaltaa ja oppia! Huolellisesti rakennetun yhteistyön pohjalta on mukava harrastaa!

Olen itse harrastanut ja kilpaillut koirien kanssa yli kymmenen vuotta. Ryhmiä aloin kouluttamaan vuonna 2015 ja siitä asti olen kouluttanut muita harrastajia enemmän tai vähemmän. Minua motivoi kouluttajana kurssilaisten oivaltaminen ja onnistumisen ilo, samoin kuin koiran kanssa työskennellessäni minua motivoi koiran oivaltaminen ja onnistumisen ilo.

Omaa kilpauraa on haitannut koirien sairastelemiset, joten harmillisen vähän olen enää itse päässyt kilpailemaan. Treenaan kuitenkin tavoitteellisesti tokoa sekä rally-tokoa ja mahdollisesti pääsisin nuorimman koirani Hetan kanssa vielä jatkamaan kisauraa. Tällä hetkellä kotona asuu chihuahua Bobo 11v ja kromfohrländer Heta 5v. Tokon ja rally-tokon lisäksi harrastan agilityä ja koiratanssia.

Olen suorittanut koulutusohjaajapätevyydet arkitokosta, rally-tokosta ja kilpatokosta, olen sekä rally-tokon että tokon koetoimitsija, olen tokon liikkeenohjaaja ja olen käynyt ylituomarin peruskurssin.