HAKU TOKON JA RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄÄN

Tokoa ja rally-tokoa tavoitteellisesti harrastaville järjestetään syksyllä 2023 mahdollisuus osallistua valmennusryhmään kerran kuussa. Koulutuspäivät ovat 26.8., 7.10., 4.11. ja 2.12. Kouluttajana toimii Nina Manner (esittely lopussa).

Ryhmään voi hakea tavoitteellisesti tokoa tai rally-tokoa harrastava RKS:n jäsen. Voit olla vasta harrastamisen aloittanut tai jo ylemmissä luokissa kisaava. Tärkeintä on, että treenaat koirasi kanssa iloisesti yhdessä, haluat oppia lisää ja sitoudut treenaamaan myös koulutuspäivien välissä.

Ryhmään valitaan korkeintaan 16 koirakkoa, joista perustetaan pienempiä yhdessä treenaavia ryhmiä valittujen toiveiden mukaan. Mahdollisuus saada myös yksityiskoulutusta. Ryhmään voi hakea useammalla koiralla, mutta ryhmään valitaan ensisijaisesti yhdellä koiralla.

Koirakko sitoutuu osallistumaan kaikkiin treeneihin (tai myymään paikkansa jollekin RKS:n jäsenelle). Valmennusryhmän osallistumismaksu 150 euroa.

Ryhmään valittu on velvollinen talkoilemaan tokokokeessa tai rally-tokokisassa.

Mikäli RKS lähettää joukkueen arvokisoihin, osallistuvat ryhmässä treenanneet ensisijaisesti RKS:n joukkueeseen.

Haku ryhmään sähköpostitse 14.5.2023 mennessä: rks.tokojaos@gmail.com

Kerro hakemuksen alussa tiivistetysti nimesi, yhteystietosi, koirasi nimi, rotu ja tämänhetkinen taso sekä kumpaan lajiin haet. (Jos haet useammalla koiralla, laita koirat etusijajärjestykseen.)

Kirjoita sen jälkeen viestiin avoin hakemus, missä kerrot itsestäsi ja koirastasi, aikaisemmasta toko- tai rally-tokoharrastuksestanne, motivaatiostanne, tavoitteistanne ja koehistoriasta. Kerro mikä on teille helppoa ja mikä vaikeaa. Hakijalle katsotaan eduksi aktiivisesti RKS:n tokojaoksessa toimiminen (kouluttaminen, kokeissa/kisoissa talkoileminen, jne.) eli kerro hakemuksessasi myös siitä.

Kouluttajan esittely:

Olen Nina Manner, aktiivinen monen lajin harrastaja Klaukkalasta. Ensimmäinen oma koirani syntyi 1993 eli koiraharrastusta on takana jo 30 vuotta. Rotu on vaihtunut matkan varrella airedalenterrieristä walesinterrierin kautta bordercollieihin. Nykyiset kisakoirani ovat 8-vuotias Kurko (FI TVA, FI RTVA, FI KVA-PKE, FI KVA-PKH, HK3, EK3, JK2 Tending Wisdom) ja pian 4 vuotta täyttävä Krik (FI TVA, FI KVA-PKJ, JK3, EK3, HK2, RTK1 Tending Hotstuff). Krikin päälajit ovat toko ja kansalliset PK-lajit, mutta se kisaa myös agilityssä 3-luokassa ja rallyssä avoimessa. Kurko on sairaseläkkeellä rajummista lajeista ja kisaa enää rallytokossa, jossa se oli mukana maajoukkueessa viime vuonna. Lisäksi kisaan agilityssä puolisoni koirien kanssa. Arvokisamenestystä on vuosien varrella kertynyt niin tokossa, PK-lajeissa, agilityssä kuin rallytokossakin.

Olen tehnyt koulutushommia työkseni jo pian 15 vuoden ajan eli monenlaisia koiria on tullut vuosien varrella nähtyä. Arvostan ja tavoittelen lajista riippumatta aktiivisesti ja innokkaasti hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimivaa koiraa. Ohjaajana pyrin olemaan koirilleni reilu, selkeä ja hyvään yhteistyöhön ja kommunikaatioon.