Junnut

Nuorisojaoksen toiminta

Talvikauden loka-maaliskuu junnut treenaavat kerran kuussa sunnuntaisin kello 11-12 Eurajoen lämmitetyssä hallissa. Periaate on sama kuin kesälläkin, eli lajit vaihtuvat joka kerta. Ilmoittautuminen saman viikon keskiviikkoon mennessä sähköpostiin tai facebookkiin. Kaikki ovat tervetulleita, eikä mitään aiempaa kokemusta koiraharrastuksesta ei vaadita. Treenit ovat kaikille ilmaiset.

Treenipäivät
7.10. Junior Handler
4.11. Agility
8.12. Rally-toko (HUOM! lauantai)
13.1.
10.2.
10.3.

Treeneihin tarvitset mukaan:
– nameja ja/tai lelu
– valjaat/panta ja hihna (ei flexiä)
– vesikuppi koiralle
– näyttelyhihna JH-treeneihin, jos löytyy

Mukavia treenihetkiä!

T. Emma Beckingham, beckingham.emma@gmail.com

 

Junior handler- valmennusryhmä

Junnujaoston alaisena toimii ympäri vuoden junior handler-valmennusryhmä, jota jaostovastaava ja ex-junior handler Netta Elomaa vetää tällä hetkellä. Sovimme yhdessä kaikkien ryhmäläisten kanssa sopivan ajan ja pidämme treenejä yleensä kerran kuukaudessa, mutta toisinaan useammin. Ryhmäläiset saavat itse vaikuttaa toiminnan sisältöön (esimerkiksi toivomalla mihin haluavat painottaa treenatessaan tai voidaan yrittää hankkia tietyn rotuisia koiria treeneihin). Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koirien esittämistaitoja ja keskittyä parantamaan nuoren ja koiran välistä yhteistyötä. Tärkeää on myös saada kokemusta eri rotuisista koirista. Välillä voimme kutsua ulkopuolisia kouluttajia. Treenejä pidetään ulkona (kesäkaudella) ja sisällä (talvikaudella).

Jos olet kiinnostunut lajista, voit tulla koska vain kokeilemaan. Ota yhteyttä jaostovastaavan, jos laji kiinnostaa sinua! Olet tervetullut vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta lajista. Tärkeämpää on halu oppia!

Netta Elomaa, nettaelomaa@gmail.com