Junnut

Nuorisojaoksen toiminta

Junnujaos järjestää nuorille (alle 18v) koiran ohjaajille toimintaa. Kesäkaudella junnuilla pyörii perinteiset torstaitreenit, jossa kokeilemme eri lajeja. Junnujaos järjestää myös erilaisia koulutuksia talvella. Niistä lisätietoa täällä sekä facebookissa ryhmässä RKS Junnut. Voit aina myös toivoa toimintaa, josta olisit kiinnostuntut. Tervetuloa mukaan toimintaan!

T. Netta Elomaa, nettaelomaa@gmail.com

Tulosten ilmoittaminen

Oletko kilpaillut junior handler-kilpailuissa vuonna 2017? Jos vastasit kyllä, ilmoita mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin ennen vuoden 2017 loppua (31.12.), tuloksesi jaostovastaava Netalle sähköpostitse (nettaelomaa@gmail.com).  Säännöt palkintoon löytyvät täältä. Palkintoja jaetaan kaksi – molemmista sarjoista omansa. Palkinnot jaetaan ensi vuoden puolella vuosikokouksessa.

Junior handler- valmennusryhmä

Junnujaoston alaisena toimii ympäri vuoden junior handler-valmennusryhmä, jota jaostovastaava ja ex-junior handler Netta Elomaa vetää tällä hetkellä. Sovimme yhdessä kaikkien ryhmäläisten kanssa sopivan ajan ja pidämme treenejä yleensä kerran kuukaudessa, mutta toisinaan useammin. Ryhmäläiset saavat itse vaikuttaa toiminnan sisältöön (esimerkiksi toivomalla mihin haluavat painottaa treenatessaan tai voidaan yrittää hankkia tietyn rotuisia koiria treeneihin). Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koirien esittämistaitoja ja keskittyä parantamaan nuoren ja koiran välistä yhteistyötä. Tärkeää on myös saada kokemusta eri rotuisista koirista. Välillä voimme kutsua ulkopuolisia kouluttajia. Treenejä pidetään ulkona (kesäkaudella) ja sisällä (talvikaudella).

Jos olet kiinnostunut lajista, voit tulla koska vain kokeilemaan. Ota yhteyttä jaostovastaavan, jos laji kiinnostaa sinua! Olet tervetullut vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta lajista. Tärkeämpää on halu oppia!

Netta Elomaa, nettaelomaa@gmail.com

 

[categories child_of=10 show_count=1]