Junnut

Nuorisojaoksen toiminta

Treenaamme kesällä rally-tokoa, tokoa, agilityä, junior handleria, sekä käymme kimppalenkeillä. Mahdollisesti ohjelmassa myös vesipelastusta ja hakua/jälkeä, mutta näistä tiedotetaan erikseen. Treenit ovat keskiviikkoisin klo 18-19, poikkeavista ajoista ilmoitetaan myös erikseen. Treenaamme toukokuusta syyskuuhun. Heinäkuu kuitenkin lomaillaan.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen beckingham.emma@gmail.com. Kerro seuraavat tiedot itsestäsi: nimi, ikä, koiran kutsumanimi, koiran ikä, harrastustausta, puhelinnumero(jos haluat Whatsapp-ryhmään) ja huoltajan puhelinnumero. Ilmoittautua voit, vaikka et olisikaan ollut ensimmäisissä treeneissä.

Treeneihin tarvitset mukaan:
– nameja ja/tai lelu
– valjaat/panta ja hihna (ei flexiä)
– vesikuppi koiralle ja tarvittaessa vesipullo (majalla vesipiste)
– näyttelyhihna JH-treeneihin, jos löytyy

Kentällä ollessasi
– pidä koira kytkettynä, ellet saa lupaa päästää sitä irti
– älä päästä koiraasi haistelemaan muita koiria
– kerää koirasi jätökset
– kunnioita muita treenaajia

Mukavia treenihetkiä!

T. Emma Beckingham, beckingham.emma@gmail.com

Rauma Show

Rauma Show järjestetään tänä vuonna 26.-27.5. ja junnujen vastuulla on edellisten vuosien tavoin kehähuolto. Mitään ei tarvitse osata, hommat ovat helppoja ja kaikkeen kyllä opastetaan. Myöskään yksin ei tarvitse kenenkään olla. Työntekijöille tarjotaan ruoat ja myöhemmin kesällä on luvassa jotain kivaa ohjelmaakin.

Vuorot ovat 9-12 ja 12-15 lauantaina ja sunnuntaina, mutta näistä pystytään joustamaan aika hyvin tarpeen vaatiessa. Voit siis ilmoittautua töihin, vaikka olisitkin menossa kehään.

Töihin voit ilmoittautua pistämällä sähköpostia osoitteeseen beckingham.emma(at)gmail.com.

 

Junior handler- valmennusryhmä

Junnujaoston alaisena toimii ympäri vuoden junior handler-valmennusryhmä, jota jaostovastaava ja ex-junior handler Netta Elomaa vetää tällä hetkellä. Sovimme yhdessä kaikkien ryhmäläisten kanssa sopivan ajan ja pidämme treenejä yleensä kerran kuukaudessa, mutta toisinaan useammin. Ryhmäläiset saavat itse vaikuttaa toiminnan sisältöön (esimerkiksi toivomalla mihin haluavat painottaa treenatessaan tai voidaan yrittää hankkia tietyn rotuisia koiria treeneihin). Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koirien esittämistaitoja ja keskittyä parantamaan nuoren ja koiran välistä yhteistyötä. Tärkeää on myös saada kokemusta eri rotuisista koirista. Välillä voimme kutsua ulkopuolisia kouluttajia. Treenejä pidetään ulkona (kesäkaudella) ja sisällä (talvikaudella).

Jos olet kiinnostunut lajista, voit tulla koska vain kokeilemaan. Ota yhteyttä jaostovastaavan, jos laji kiinnostaa sinua! Olet tervetullut vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta lajista. Tärkeämpää on halu oppia!

Netta Elomaa, nettaelomaa@gmail.com