Kiertopalkintosäännöt

Kiertopalkintosäännöt

APON INNOSTUS -POKAALI

Apon Innostus -pokaali jaetaan vuosikokouksessa todella ansioituneelle henkilölle. Me, tuntemattomat lahjoittajat, velvoitamme johtokunnan päättämään, kenelle tämä kadehdittava kunnianosoitus suodaan. Mutta näin ensimmäisellä kerralla me, tuntemattomat lahjoittajat olemme itse nimenneet tämän onnellisen.

Pokaalin saajan on oltava:

–        huomaamaton uurastaja

         uudistusmielinen ja ennakkoluuloton

         ”Apomainen” eli sisukas, peräänantamaton ja kiltti

         hyvää henkeä pullollaan

         yhdistyksen asioita eteenpäinvievä

         koiranomistaja, mutta jos hän ei omista koiraa, se suotakoon hänelle anteeksi

Tämä kiertopalkinto on tarkoitettu kiertämään henkilöltä henkilölle, kunnes siihen ei enää mahdu nimiä. Tämän jälkeen pokaali jää yhdistyksen tiloihin.

Apo oli australianterrieriuros, joka toimi ansiokkaasti jopa juhannusjuhlilla järjestyksenvalvojana.

Lahjoittajat paljastetaan nyt, kun juhlavuosikin lähenee. He ovat Taru ja Ari Klen. He olivat aktiivisesti mukana niin RKS:n kuin SPL Rauman alaosaston ja Saksanpaimenkoiraliiton toiminnassa 1980-90 luvuilla.

SISUPUSSI SKOOL

Tämä Rauman Palveluskoiraharrastajat ry:lle lahjoittamani palkinto on tarkoitettu jatkuvasti kiertäväksi kiertopalkinnoksi.

”Sisupussi Skool” tulee ojentaa sen ansainneelle henkilölle yhdistyksen vuosikokouksessa.

Toivon, että kunakin vuonna tulee skooliin saamaan kiinnityksen yhdistyksen jäsen, joka esimerkillisellä käytöksellään pyrkii pitämään rehtiä ja välitöntä ilmapiiriä yllä yhdistyksessä, työskentelee aktiivisesti RPH:n hyväksy, sekä ensisijaisesti osoittaa pitkäjännitteisyyttä, innostusta ja sisukkuutta koiraharrastuksessaan.

Valtuutan yhdistyksen johtokunnan tekemään valintapäätöksen vuosikokousta edeltävässä johtokunnan kokouksessa.

Raumalla, helmikuun 25. päivänä 1983

Pirjo Multimäki

EMMIN PYTTY – KIERTOPALKINTO

Lahjoitan Rauman Käyttö- ja Seurakoirat ry:lle ”Emmin Pytty” -nimisen kiertopalkinnon, ja olen laatinut sen jakamisperusteiksi seuraavanlaiset säännöt:

1)      Palkinto annetaan vuosittain RKS:n jäsenelle, joka saavuttaa koiransa kanssa parhaan I-tuloksen tottelevaisuuskokeissa alokasluokassa.

2)      Jos usealla ohjaaja/koira-parilla on tasapisteet, saa palkinnon se pari, jolla on paras arvosana yleisvaikutelmassa.

3)      Jos yleisvaikutelmassakin on tasapaisteet, huomioidaan toiseksi paras I-tulos ja siitä tarvittaessa yleisvaikutelman arvosana.

Jos edelleen ollaan tasan, annettakoon palkinto kaikille siten, että jokaisen tiedot kaiverretaan palkintoon ja se säilytetään seuraavaan jakotilaisuuteen asti RKS:n tiloissa.

4)      Ellei kellään ole I-tulosta, annetaan palkinto parhaan tuloksen saaneelle parille, tasapistetapauksessa yleisvaikutelmapisteet huomioiden. Jos pisteet ovat edelleen tasan, katso kohta 3) loppuosa.

5)      Kun palkintoon ei enää mahdu kaiverruksia, ei sitä enää jaeta, vaan se säilytetään RKS:n tiloissa.

Raumalla 26. päivänä tammikuutta 1989

Mikko Vapanen

PUHEENJOHTAJIEN POKAALI

Puheenjohtajan pokaali annetaan parhaan PK-tuloksen saaneelle koiralle.

Pokaaliin kaiverretaan sekä koiran että ohjaajan nimi.

Lahjoittajat ovat Jorma Tikkanen, Markku Tauluvuori, Tauno Salonen, sekä todennäköisesti Mauri Laine , Raimo Kaskinen & co ?

”ROMMIN PÖTTI”

Tarkemmat pisteet ovat sihteerillä, tässä lahjoituskirjeen loppuosa:

Kiertopalkinto jaetaan eniten pisteitä saaneelle. Pisteiden mennessä tasan usean koiran kesken määrätään kiertopalkinnon saaja ensisijaisesti voittajaluokan ykköstulosten perusteella, sitten arvokisojen pisteiden perusteella ja sen jälkeen kakkostulosten perusteella. Kiertopalkinnon saa pysyvästi omakseen koirakko, mikä on hankkinut kolme kertaa kiertopalkinnon itselleen. Mikäli kiertopalkinto ei ole mennyt jakoon vuoteen 2006 mennessä annetaan kiertopalkinto eniten merkintöjä saaneelle koirakolle. Mikäli usealla koirakolla on sama määrä kiertopalkintoon oikeuttavia merkintöjä, lasketaan näiden koirakoiden kiertopalkintoon oikeuttavat pisteet yhteen. Suuremman pistemäärän omaava koirakko saa kiertopalkinnon omakseen. Kiertopalkinnon mukana seuraa kunniakirja, mikä jää koirakolle muistoksi vuoden hakukoiran valinnasta. RKS hoitaa palkinnon kaiverruksen ja vastaa kaiverruskustannuksista. Kiertopalkintoon kaiverretaan koiran kutsumanimi, ohjaajan nimi ja kiertopalkintoon oikeuttavat pisteet.

Tulokset tulee ilmoittaa vuosittain RKS:n hallituksen määräämällä tavalla. RKS:n hallitus valitsee vuosittain kiertopalkinnon saajan.

Lahjoittajat ovat Leo ja Sinikka Tusa.

JUNNUPALKINTO

Jaetaan aktiiviselle ja reippaalle junnulle, joka on vuoden aikana osoittanut pitkäjänteisyyttä ja toiminut aktiivisesti junnujaostossa.

Lahjoittanut Kennel Jaxonville

AGILITYEXTRA JA RÖLLI-PATSAS,

joiden alkuperäiset säännöt laitetaan myös tänne myöhemmin.  Agilityextra on tarkoitettu aktiiviselle agilityn harrastajalle, joka oman harrastamisen lisäksi toimii yhdistyksen hyväksi ja Rölli-patsaan tarkoitus on kannustaa aktiiviseen toimintaan ja muistaa sellaista jäsentä, joka toimii yhdistyksen hyväksi.

IPIN KIPPO -KIERTOPALKINTO

Monipuolisimmalle harrastuskoiralle

Lahjoitamme Rauman Käyttö- ja Seurakoirat ry:lle ”Ipin Kippo” -nimisen kiertopalkinnon, ja olemme laatineet sen jakamisperusteiksi alla olevat säännöt. Haluamme kannustaa koirien omistajia harrastamaan koiriensa kanssa mahdollisimman monipuolisesti erilaisia koiraharrastuslajeja, joista tarjotaan koulutusta RKS:ssa. Ipin Kippo on saanut nimensä belgianpaimenkoira groenendael nartumme FIN AVA FIN & S MVA JV-99 EUV-06 BH HK2 TK2 Agility: SM3-05, PiirM1-06 ja -07, PM5-06, Joukue PM3-06, Joukkue SM2-07 Faunittaren Dea Aurora mukaan, jolla oli kilpailuoikeus agilityssä, tokossa ja pk-haussa korkeimmissa luokissa.

 

Eurajoella 2010

 

Marjo ja Raimo Heino

Kennel Nexocan

 

Säännöt Osallistumisoikeus

Kaikilla niillä koirilla, joilla on tulos vähintään kahdesta eri harrastusmuodosta (luetellaan jäljempänä, jokainen pk-laji on oma lajinsa) ko. vuodelta. Kustakin lajista laskentaan mukaan otetaan paras tulos.

 

 Pisteet

Palveluskoirakokeet

◦  BH-koe                                                  1p.

Kustakin lajista (jälki, haku, etsintä, viesti, FH)

◦  ALO-koulutustunnus                               2p.

◦  AVO-koulutustunnus tai FH1                 3p.

◦  VOI-koulutustunnus tai FH2                   4p.

Toko

◦  ALO-luokan I-tulos                                1p.

◦  AVO-luokan I-tulos                               2p.

◦  VOI-luokan I-tulos                                 3p.

◦  VOI-luokan II-tulos                               2p.

◦  EVL-luokan I-tulos                                 4p.

◦  EVL-luokan II-tulos                               3p.

Agility

◦  I-luokan 0 tulos                                      1p.

◦  II-luokan 0 tulos                                     2p.

◦  III-luokan 0 tulos                                    3p.

◦  III-luokan nollavoitto                              4p.

Näyttely

◦  Laatuarvostelun H                                  1p.

◦  Laatuarvostelun EH                                2p.

◦  Laatuarvostelun ERI                               3p.

◦  Luokkavoitto ERI arvosanalla                 4p.

Tasapisteet: Useammasta lajista kerännyt koira voittaa.

VUODEN KASVATTAJA

Vuoden 2014 ansioista ja siitä eteenpäin palkitaan vuoden kasvattaja, mutta palkinto ei ole kiertopalkinto. Vuoden  paras kasvattaja valitaan seuraavalla tavalla:

 

 RKS ry:n kasvattajajäsenille, kilpailu niille, jotka ovat esittäneet kasvattajaluokkia Suomen koiranäyttelyissä, virallisissa näyttelyissä max. 5 luokkaa lasketaan tuloksiin.

Kilpailuluokka:

  1. 4 pist.
  2. 3 pist.
  3. 2 pist.
  4. 1 pist.

Lisäksi ROP kasvattaja

Sijoitukset :

BIS 1. KASV. BIS 2. KASV. BIS 3.KASV. BIS 4. KASV.

6 pist.

Ryhmänäytt. Kaikkien rotujen Kv-näyttely 10 12 14
9 11 13
8 10 12

7 9 11 Erikoisnäyttely BIS KASVATTAJA + 25 pist,

Mainitse tuloksissa ajankohta, näyttely ja tuomarin nimi.  Lähetä tulokset sähköpostitse osoitteeseen: caritanatunen@gmail.com