Toko- ja rally-tokokoulutukset

Tokon alkeiskurssilla harjoitellaan tottelevaisuuskokeissa vaadittavia taitoja aivan alkeista lähtien; katsekontaktin pitämistä, paikallaoloa, maahanmenoa, sivulletuloa, seuraamista, luoksetuloa jne.

Kurssi järjestetään Eurajoen hallilla sunnuntaisin 19.1.-23.2.2020 (ei 2.2.) klo 15-16. Kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa. Kurssin hinta 50 euroa. Kouluttajana toimii Mimoza Vierikko.

Kurssi on tarkoitettu RKS:n jäsenille, ja etusijalla ovat RKS:n tapahtumissa talkoilleet.

Hae kurssille 17.12. klo 18 alkaen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toko@rks.fi otsikolla ”Tokon alkeet” ja vastaamalla viestikentässä seuraaviin kysymyksiin:

1. Koiran ohjaajan nimi (henkilö, joka osallistuu kurssille koiran kanssa)?

2. Koiran kutsumanimi?

3. Koiran rotu/monirotuinen?

4. Koiran sukupuoli?

5. Koiran ikä kurssin alkaessa?

6. Oletko RKS:n jäsen?

7. Missä RKS:n tapahtumissa olet talkoillut?

Kurssivalinnoista ilmoitetaan viimeistään 2.1.2020.

FysioMuuvin Tiina Kuusisto tulee kouluttamaan RKS:n jäseniä koko päiväksi Eurajoen hallille 18.1.2020.

Koulutus sopii hyvin erilaisille koirakoille, koska Tiinan kanssa voi treenata melkein mitä vaan. Aikaisemmin Tiinan kanssa on treenattu tokon ja (rally-tokon) liikkeiden lisäksi mm. rauhoittumista, toisista koirista tai ihmisistä luopumista, häiriöitä, hihnakäytöstä, mielentilaa, agilityn lähtöjä ja omaehtoista käsittelyä. Eli hyvin erilaisia ja monipuolisia juttuja!

Tiinan erityisosaamista on koirien motivointi ja vireenhallinta, jotka ovat onnistuneen yhteistyön perusta. Tiina on positiivinen ja kannustava kouluttaja, joka löytää potentiaalia jokaisesta koirakosta!

Ilmoittautuminen Tiinan ensimmäiseen koulutuspäivään alkaa 17.12. klo 18. Koulutukseen ovat etusijalla RKS:n kouluttajat ja RKS:n tapahtumissa talkoilleet. Koulutukseen otetaan enintään 14 koirakkoa ja kaikilla on omaa treeniaikaa puoli tuntia. Hinta 25 euroa.

Ilmoittautumiset toko@rks.fi. Muista mainita, missä tapahtumissa olet talkoillut.

RKS järjestää tammikuussa arkitottelevaisuuskurssin jäsenilleen (jäseneksi voit liittyä http://rks.fi/yhdistys/jasenhakemus/).

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille (rokotukset pitää olla kunnossa). Kurssilla harjoitellaan mm. ohjaajan ja koiran yhteistyötä, rauhoittumista halliympäristössä, katsekontaktia, palkkaamista, ohittamista ja asioista luopumista. Olethan valmis tekemään pieniä kotitehtäviä kurssikertojen välissä.

Kurssi sisältää neljä treenikertaa ja mukaan otetaan viisi koirakkoa. Kurssin hinta 40 euroa. Kurssi alkaa 2.1.2020. Treenit pidetään torstaisin RKS:n hallilla Eurajoella klo 20-21. Kouluttajana toimivat Mervi Tavia ja Lea Törmä.

Hae kurssille 12.12. klo 18 alkaen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toko@rks.fi otsikolla ”Arkitottelevaisuus” ja vastaamalla viestikentässä seuraaviin kysymyksiin:

1. Koiran ohjaajan nimi (henkilö joka osallistuu kurssille koiran kanssa)?

2. Koiran kutsumanimi?

3. Koiran rotu/monirotuinen?

4. Koiran sukupuoli?

5. Koiran ikä kurssin alkaessa?

6. Oletko RKS:n jäsen vai vasta jättänyt hakemuksen?

Kurssivalinnoista ilmoitetaan viimeistään 28.12.2019.

Kurssilla harjoitellaan muun muassa positiivista vahvistamista, rauhoittumista halliympäristössä, katsekontaktia, palkkaamista, ohittamista ja asioista luopumista. Laajennetaan omistajan työkalupakkia koiran kanssa toimimiseen ja opetellaan opettamaan koiraa oppimaan uutta. Kurssilla käytetään naksutinta ja opetetaan koiralle palkkasana.

Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä itsestäsi ja koirastasi pieni esittely, joka sisältää oman koirahistoriasi ja perustiedot teistä koirakkona. Olethan valmis tekemään myös pieniä kotitehtäviä kurssikertojen välissä.

Kurssi sisältää viisi treenikertaa ja mukaan otetaan viisi koirakkoa. Kurssin hinta RKS:n jäsenille 50 euroa. Kurssi alkaa 3.10. ja treenit pidetään torstaisin RKS:n hallilla Eurajoella klo 20-21. Kouluttajana toimii Mervi Tavia.

Ilmoittautuminen 22.9. klo 9 alkaen Merville, mervi.tavia@gmail.com.

Palkkaus ja motivaatio kouluttamisessa ja arjessa -kurssi sopii koirakoille, joilla on vaikeuksia löytää sopiva palkka koulutukseen tai niille, jotka haluavat opetella leikkimään koiransa kanssa. Opetellaan luopumaan ja rauhoittumaan leikin ohella. Sopii niin kotikoirille, harrastusta aloittavalle tai jo pidemmällä oleville. Tutustumme koiraan, mikä asia motivoi tai innostaa koiraa tekemään asioita. Haemme sen oikean tai toisenlaisen palkkauksen koiralle. Koulutus määräytyy koirakon mukaan. Alaikäraja on 5kk.

Kurssi sisältää neljä treenikertaa ja mukaan otetaan kuusi koirakkoa/kurssi. Kurssin hinta 32 euroa. Kurssi alkaa 5.9. ja treenit pidetään torstaisin RKS:n kentällä. Voit valita kahdesta eri ryhmästä, klo 17-18 tai klo 18-19. Kouluttajana toimii Hanna Gustafsson.

Ilmoittautuminen 26.8. alkaen Hannalle, hanna.m.gustafsson@luukku.com