Tokojaoksen omatoimitreenit, syksy 2023

Mitkä omatoimitreenit?
Omatoimitreenit ovat tokojaoksen varaamia hallivuoroja, jolloin hallissa voi harjoitella TOKOn tai rally-tokon liikkeitä. Omatoimitreeneissä on samaan aikaan myös muita harrastajia, mutta ei ohjausta, joten omatoimitreenit ovat hyödyllisiä tilanteita harjoitella mm. häiriöitä ja ryhmäliikkeitä. Vaikka jokainen harjoittelee oman suunnitelmansa mukaan, on tärkeää, että muut treenaajat otetaan huomioon ja autetaan tarvittaessa toinen toisiamme.

Kenelle?
Omatoimitreenit on tarkoitettu RKS:n aktiivisille TOKO- ja rally-toko-harrastajille, jotka haluavat treenata porukassa. Koiran tulee pystyä harjoittelemaan turvallisesti ryhmässä, sillä hallissa on myös muita koirakoita. Ohjaajilta toivomme iloista ja avointa mieltä sekä kykyä toimia ryhmässä.

Mitä omatoimitreenit maksavat?
40€

Milloin omatoimitreenit ovat?
Omatoimitreenivuoroja järjestetään maanantaisin syyskuun alusta alkaen. Tällä hetkellä treeniajat ajoittuvat maanantaisin klo 16-21 välille lomittain kurssien kanssa. Tarkemmat treeniajat ilmoitetaan omatoimitreenaajien Facebook-ryhmässä, jossa myös ilmoittaudutaan jokaiselle treenikerralle erikseen.

Miten pääsen mukaan?
Kirjaudu RKS:n myClub-sovellukseen tai selainversioon.

* Valitse etusivu -> Ilmoittaudu/Ilmoittautumiset
* Hae listasta ma 4.9.2023 TOKOn omatoimitreenit, syksy 2023 -> Ilmoittaudu.
Saat heti ilmoittautumisen jälkeen laskun myClubiin, sekä sähköpostiin. Kun olet maksanut laskun, lähetä siitä kuitti Sannalle (ohjeet myClubissa) ja pääset suljettuun Facebook-ryhmään, missä näkyy tarkemmat treeniajat. HUOM! Vaikka laskuissa on eräpäivä 4.9., tulee maksu olla maksettuna ennen treeneihin osallistumista.