Tokojaoksen omatoimitreenit, kevät 2022

Mitkä omatoimitreenit?
Omatoimitreenit ovat tokojaoksen varaamia hallivuoroja, jolloin hallissa voi harjoitella TOKOn tai rally-tokon liikkeitä. Omatoimitreeneissä on samaan aikaan myös muita harrastajia, mutta ei ohjausta, joten omatoimitreenit ovat hyödyllisiä tilanteita harjoitella mm. häiriöitä ja ryhmäliikkeitä. Vaikka jokainen harjoittelee oman suunnitelmansa mukaan, on tärkeää, että muut treenaajat otetaan huomioon ja autetaan tarvittaessa toinen toisiamme.

Kenelle?
Omatoimitreenit on tarkoitettu RKS:n aktiivisille TOKO- ja rally-toko -harrastajille, jotka haluavat treenata porukassa. Koiran tulee pystyä harjoittelemaan turvallisesti ryhmässä, sillä hallissa on myös muita koirakoita. Ohjaajilta toivomme iloista ja avointa mieltä, sekä kykyä toimia ryhmässä. 🙂

Mitä omatoimitreenit maksavat?
Omatoimitreenit maksavat 40€ / kevätkausi (helmi-huhtikuu). Treenit laskutetaan osallistujilta kauden alussa.

Milloin omatoimitreenit ovat?
Omatoimitreenit ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 17:00-18:00 (ja joinain viikkoina lisäksi klo 19:00-20:00), sekä perjantaisin klo 19:00-20:00. Päivästä ja kellonajasta riippuen käytössä on joko puolikas halli tai koko halli. Tarkemmat ajat ja ilmoittautumiset näet Facebook-ryhmästä, johon saat kutsun, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Miten ilmoittaudun treeneihin?
Täytä hakemus tästä linkistä!

Lisäämme jokaisen hyväksytyn hakijan omatoimiryhmän Facebook-ryhmään, missä ilmoittaudutaan jokaiselle treenikerralle erikseen. Mikäli jollekin treeniajalle on enemmän tulijoita, kuin voimme ottaa, etusijalla ovat RKS:n kouluttajat.


Jäikö jotain kysyttävää?
Laita viestiä tai soita!

Henna Junnila, 044 046 2027
rks.tokojaos@gmail.com