Lisenssit

Lisenssit

Jokaisella Suomen Agilityliiton alaisuudessa järjestettäviin kilpailuihin osallistuvalla tulee olla joko A- tai B-lisenssi.

Kilpailevien -ryhmiin osallistuminen edellyttää lisenssiä (myös C-lisenssi käy). Alkeis-, pentu-, rataharjoittelu- ja junnuryhmässä ei vaadita lisenssiä.

Uuden lisenssin hankkijalta tarvitaanSähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  seuraavat tiedot:
– sukunimi
– etunimi
– henkilötunnus
– lähiosoite
– postinumero
– postitoimipaikka
– syntymäaika
– kotipuhelin
– sähköpostiosoite

RKS:n agilityjaos tukee kilpailijoita osallistumalla 10 Eur:lla omien kilpailijoiden lisensseihin.

RKS:n edustajien lisenssi maksaa nippulisenssitilauksella (v. 2010):
A-lisenssi (yli 18-v kilpailevat): 34 €
B- lisenssi (alle 18-v kilpailevat): 14 €

Lisenssitietoa

Lisenssi sisältää vakuutuksen lisenssin haltijalle ( ei koiralle ).Kaikki lisenssit (A, B ja C) sisältävät Sporttiturvan (Pohjolan urheiluvakuutus), joka on voimassa kilpailuissa, harjoituksissa ja näihin liittyvillä meno- ja paluumatkoilla sekä ulkomailla (korkeintaan 3 kk pituisilla matkoilla) samoin edellytyksin kuin Suomessa.

Vakuutusturva päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana vakuutettu täyttää 70 vuotta.

Mikäli lisenssinlunastajalla on oma urheiluvammat kattava tapaturmavakuutus, hän voi lunastaa lisenssin ilman vakuutusta. Vakuutusyhtiön vakuutustodistus on tällöin toimitettava Suomen Agilityliitolle. Todistus on voimassa lisenssikauden tai siihen asti, kunnes lisenssinhaltija toisin ilmoittaa.

Lisenssi A – kilpailulisenssi 18 v. tai yli oleville ohjaajille

Lisenssi A oikeuttaa lisenssinhaltijan osallistumaan liiton myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin.

Lisenssi B – kilpailulisenssi alle 18 v. ohjaajille

Lisenssi B oikeuttaa lisenssinhaltijan osallistumaan liiton myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin.

B-lisenssin saa lunastaa viimeisen kerran sinä vuonna, kun henkilö täyttää 17 vuotta. B-lisenssin lunastaminen edellyttää huoltajan suostumusta.

Lisenssi C – harrastajalisenssi

C-lisenssi oikeuttaa lisenssinhaltijan osallistumaan muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin, mutta ei virallisiin kilpailuihin.

Harrastajalisenssi (C-lisenssi) voidaan kesken lisenssikauden muuttaa kilpailulisenssiksi (A- tai B-lisenssi).