Näyttelyt

RKS ry:n vuosikokouksessa 2013 päätettiin perustaa näyttelyjaos. Näyttelyjaoksen tehtävänä on mm. osallistua Rauma Show koiranäyttelyn järjestelyihin toimikunnassa ja näyttelypaikalla, järjestää näyttelykoulutusta sekä laskea vuoden näyttelykoirien pisteet. Lisäksi jaos osallistuu esim. suurimpien tapahtumien järjestelyihin tarvittaessa.

RKS ry on mukana näyttelyallianssissa, joka järjestää Rauman kaikkien rotujen koiranäyttelyn joka vuosi. Lisätietoja tulevasta näyttelystä löydät sivuilta www.raumashow.com

NÄYTTELYTREENIÄ 22.-23.9.18, KURSSIN VETÄJÄNÄ MIIA LEMMETYINEN

Paikka: Eurajoki, RKS halli, osoite Lapijoentie 6, Eurajoki

Kurssin järjestäjä: RKS/Näyttelyjaos

Kurssi järjestetään kahdelle 10 henkilön (ja koiran) ryhmälle siten, että lauantaina ja sunnuntaina on kaksi ryhmää, joista voit valita itse sinulle sopivan kellon ajan. Teoriatunti on kaikille yhteinen, ja lounas tauko.

Ryhmä 1 lauantai ja sunnuntai klo 9.30-12.30

Lounastauko 30 min, teoriaa 1 h klo 13-14

Ryhmä 2 lauantai ja sunnuntai klo 14-17

Ilmoittautuminen on ehdottoman sitova! Ilmoittautuessa saat tilinumeron, jolla maksat 40 euron vahvistusmaksun, joka palautetaan, mikäli kurssi joudutaan perumaan. Maksu kokonaisuudessaan on RKS ry:n jäsenille 85 euroa, ja ei-jäsenille 105 euroa.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, ohjauksen ja lounaat.

Minimiosallistujamäärä on 8 per ryhmä.

Sitovat ilmoittautumiset 25.8.18 mennessä, caritanatunen(at)gmail.com, tiedustelut iltaisin puhelin 0505313085 tai samasta sähköpostista.

Miia on pitkän linjan kouluttaja, joka rhodesianridgeback koiriensa kanssa on sijoittunut useasti niin BIS kuin ryhmäkisoissakin. Miia harrastaa myös tokoa, rallytokoa ja toimii kehätoimitsijana ja kouluttajana. Kurssin teoriatunnit pitää RKS Näyttelyjaoksen vetäjä Carita Natunen ja hän ohjaa pienempiä koiria esimerkiksi pöydällä seisottamisessa.

Kaiken rotuiset koirat mukaan omistajineen!