Rally-tokoa tavoitteellisesti harrastaville

Tokojaos järjestää tavoitteellisesti rally-tokoa harrastaville mahdollisuuden saada ohjattua koulutusta koko syksyn!

Virva Sundell (esittely alla) tulee kouluttamaan RKS:n jäsenille kolme kuuden kerran kurssia lokakuusta joulukuuhun. Kurssit järjestetään sunnuntaisin klo 15-18 RKS:n hallilla seuraavina päivinä:
6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12. ja 15.12.
Ryhmät kootaan tason mukaan, mutta ainakin ALO/AVO- ja VOI/MES-ryhmät järjestetään, kolmas ryhmä hakijoiden perusteella. Kullekin ryhmälle varataan noin 50-55 minuuttia ja ryhmään valitaan enintään viisi koirakkoa. Kurssin hinta on 100 euroa.

Hakuaika kursseille on 11.-20.8. Kursseille haetaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toko@rks.fi ja vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:
1. Ohjaajan nimi, sähköposti
2. Koiran nimi, rotu ja ikä
3. Harrastustausta ja tavoitteet
4. Toiminta RKS:ssa (kouluttajana toimiminen, talkoilut, aikaisemmat kurssit)
5. Minkä tasoiseen ryhmään haet?
6. Toiveet koulutukselta?

Kursseille valittavat sitoutuvat olemaan käytettävissä RKS:n joukkueeseen rally-tokon arvokisoissa sekä talkoilemaan RKS:n kevään kisoissa.

Kaikille ryhmiin hakeneille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 1.9.2019.

Kouluttajan esittely:
Olen Virva Sundell, ulvilalainen eläinalan ammattilainen ja innokas koiraharrastaja. Minulla on ollut oma koira vuodesta 2012 ja olen kouluttanut muita koirakoita vuodesta 2013.

Omiksi lajeiksi ovat koiralajien kirjosta valikoituneet TOKO ja Rally-Toko, joita harrastan berninpaimenkoirani Väinön (BH, TK2, RTK4) kanssa. Väinön kanssa olimme myös rally-tokon valtakunnallisen valmennusrenkaan jäseninä kauden 2018. Olen suorittanut arkitottelevaisuus- sekä rally-tokokoulutusohjaaja ja TOKOn koetoimitsija kurssit.

Kouluttajana olen suora ja vaativa, mutta kannustava. Pyrin luomaan koulutuksiin avoimen ja rennon tunnelman, jossa sekä koirien että ohjaajien on mukava oppia.