RKS järjestää syys-lokakuussa kaksi nosework-kurssia jäsenilleen (TÄYNNÄ!!)

Kisavalmiiden kurssi on sinulle ja koirallesi, jos olet treenannut lajia jo pidempään. Koirasi etsii aktiivisesti ja osaa ilmaista hajut. Kurssilla tehdään vaihtelevasti sisä-, ulko-, ajoneuvo- ja laatikkoetsintää ja etsitään kaikkia NW-kokeissa käytettäviä hajuja. Sinun ei tarvitse olla tähtäämässä kokeisiin osallistuaksesi kurssille, voit tulla hakemaan haasteita, häiriötä, uusia ideoita treenaamiseen ja pitämään hauskaa koiran kanssa.

Kurssikerrat maanantaisin 5.9., 19.9., 3.10. sekä 17.10. klo 19-20 RKS:n hallilla Eurajoella.

Kurssille otetaan 4 koirakkoa. Kurssin hinta 75€.

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirille, joilla on pohjalla vähintään pentu/arkitottelevaisuuskurssi tai vastaavat taidot. Naksuttimen tai palkkasanan käyttäminen on teillä hallussa, jolloin saat palkattua koirasi oikea-aikaisesti. Kurssilla lähdetään perusteista, eli aikaisempaa kokemusta noseworkista ei tarvita. Edistyäksesi lajissa eukalyptushaju tulee hankkia kurssin alettua. Kurssilaiset voivat tehdä halutessaan kimppatilauksen.Lisää tietoa lajista: https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/kokeet-ja-kilpailut/nosework

Kurssikerrat maanantaisin 5.9., 19.9., 3.10. sekä 17.10. klo 18-19 RKS:n hallilla Eurajoella.

Kurssille otetaan 4 koirakkoa. Kurssin hinta 75€.

Kouluttajana kursseilla toimii Marita Yli-Huhtala. Molemmat kurssit järjestetään RKS:n hallilla Eurajoella.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 8.8. klo 9. Ilmoittautuminen Merville sähköpostiin mervi.tavia(at) gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisessasi perustietojen lisäksi kummalle kurssille haluat, hieman teidän taustasta koirakkona (harrastukset/kurssit) ja oletteko harrastaneet hajutyöskentelyä aikaisemmin.

Alkeisjatkokurssi ja kisaavien/kisavalmiiden kurssi tulossa marras-joulukuussa. Näihin aukeaa erikseen ilmoittautuminen myöhemmin.