Talkootoiminta

Talkootoiminnasta

Talkootoiminta on tärkeä osa yhdistystoimintaa. Agilitykisat ovat agilityjaoksen kannalta erittäin tärkeitä tapahtumia ja ne ovat agilityjaoksen pääasiallinen tulonlähde. On toivottavaa, että jäsenet ottavat osaa kisatapahtumiin, joissa jokaiselle löytyy varmasti mieluisia tehtäviä.  Kilpailujen järjestämisen edellytyksenä on, että talkooväkeä on riittävästi.

Talkoovelvoite on kaikilla, joilla on treenioikeus agilitykentälle (koskee siis niin treeniryhmäläisiä kuin  omatoimitreenaajia).

Talkoovelvoite on 15 tuntia kesän harjoittelukaudella. Talkootyövelvoite on on täytettävä virallisissa kisoissa, joista Agipitseissä on kerryttävä 8 tuntia. Ongalmatilanteissa harrastajat voivat ottaa yhteyttä kisatoimikuntaan kisatoimikunta (at) rks.fi

Talkootyöhön voi osallistua harrastajan puolesta myös esim. perheenjäsen tai tuttava. Tällöin talkooilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kenen puolesta työ tehdään.


Tehdyt talkootyöt merkitsee jokainen itse  AgiWebbiin ja on niiden kirjaamisesta itse vastuussa.

Jokainen huolehtii itse, että talkoovelvoite tulee suoritettua.

Tulevat seuran järjestämät kilpailut löytyvät RKS:n nettisivuilta www.rks.fi . Sieltä voi katsoa itselleen sopivan päivän talkootyöhön . Talkoisiin ilmoittaudutaan erikseen nimetylle vastuuhenkilölle, josta ilmoitetaan RKS:n nettisivuilla, sähköpostilistalla ja RKS:n agiharrastajien fb- ryhmässä.