Talven 2019 rally-tokokurssit

Talven 2019 rally-tokokurssit:

RKS:n tokojaos järjestää alkuvuodesta rally-tokokoulutusta kurssimuotoisena. Kurssit ovat vain jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit jättää yhdistyksen jäsenhakemuksen tätä kautta: http://rks.fi/jasenhakemus.

Viiden koirakon viiden kerran kurssit pidetään sunnuntaisin 13.1.-10.2.2019 klo 17-19 RKS:n hallilla Eurajoella. Kurssien hinta 45 euroa. Kurssilaiset osallistuvat kentän tyhjentämiseen ennen kurssin alkua tai esteiden takaisin siirtämiseen kurssin jälkeen.

Hakuaika kursseille alkaa maanantaina 3.12.2018 klo 18 ja jatkuu 16.12. asti. Hakuajan umpeutumisen jälkeen voit vielä tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja. Jokaiselle kurssille haetaan lähettämällä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen toko@rks.fi. Muista laittaa otsikoksi kurssin nimi (1 kpl), johon olet hakemassa. Voit hakea useammalle kurssille, mutta hallikaudella on mahdollista saada paikka vain yhdelle kurssille, joten laita sähköpostiin myös toive ensisijaisesta kurssista. Kurssikuvaukset löydät alta.

Kurssihakemuksen viestikenttään tarvitaan seuraavat tiedot:
1. Koiran ohjaajan nimi (henkilö joka osallistuu kurssille koiran kanssa)?
2. Koiran kutsumanimi?
3. Koiran rotu/monirotuinen?
4. Koiran sukupuoli?
5. Koiran ikä kurssin alkaessa?
6. Oletko RKS:n jäsen vai vasta jättänyt hakemuksen?

Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tuloksista. Kursseille valitut saavat tarkemmat tiedot kurssista, maksutiedot yms. Kurssipaikka varmistuu maksamalla kurssimaksu ohjeiden mukaan.

Rally-tokon alkeisjatkokurssi klo 17-17.55
(ohjaaja Mimoza Vierikko)
Kurssilla jatketaan alokasluokan kyltteihin tutustumista, tehdään rata- ja tekniikkatreenejä. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille koirakoille.

Rally-tokon kylttikurssi klo 17-17.55
(ohjaaja Lea Törmä)
Kurssilla käydään läpi ALO- ja AVO-luokkien kylttitehtävien suorittamista ja yhdistellään niitä lyhyiksi ratapätkiksi. Kurssi sopii koirakoille, joiden perustaidot (hihnakäytös, seuraaminen, asennonvaihdot, jne.) ovat kunnossa. Kurssin jälkeen koirakko voi jatkaa treenaamista omatoimisesti kisat tavoitteenaan.

Rally-tokon tekniikkakurssi kisaaville klo 18.05-19
(ohjaaja Lea Törmä)
Kurssilla hiotaan eri luokkien kylttien suorittamistekniikkaa koirakon tason mukaan. Kurssi sopii koirakoille, jotka ovat jo aloittaneet kisaamisen.