Tiina Kuusiston koulutukset

Tiina Kuusiston koulutukset 26.1., 9.3. ja 25.5.

Tiina Kuusisto tulee kouluttamaan tokoa (rally-tokoa, arkitottelevaisuutta, vireenhallintaa, rauhoittumista, jne.) Eurajoen hallille koko päiviksi kolmen koulutuksen sarjana 26.1., 9.3. ja 25.5. Eli nyt on mahdollisuus pitkäjänteiseen koulutukseen vierailevan kouluttajan kanssa!

HUOM! Etusijalla koulutukseen ovat Rauma Show’ssa 18-19.5. talkoilevat.

Koulutus sopii erilaisille koirakoille aina vasta-alkajista ylempien luokkien treenaajille. Tiinan kanssa voit treenata tokon liikkeitä perusasennosta kiertonoutohässäkkään. Rally-tokoilijat voivat treenata Tiinan kanssa esimerkiksi seuraamista, käännöksiä, asennonvaihtoja, peruuttamista, jääviä liikkeitä, mutta rally-tokokylttien oikeaoppiseen suorittamiseen ei Tiinalta opastusta saa.

Tiinan erityisosaamista on koirien motivointi ja vireenhallinta eli jos koiraa ei aina kiinnosta, on yli-innokas tai keskittymisessä on toivomisen varaa, voitte keskittyä näihin haasteisiin. Myös rauhoittumisen eri tilanteissa ja ympäristöissä voi ottaa koulutuksen kohteeksi. Tiina on positiivinen ja kannustava kouluttaja, joka löytää potentiaalia jokaisesta koirakosta!

Koulutuksen hinta on RKS:n jäsenille 55 euroa/kolme koulutusta tai 22 euroa/koulutus. Jokaisella koirakolla on 30 minuuttia omaa treeniaikaa ja toisten koulutuksia saa seurata vaikka koko päivän, jos haluaa.

Tiinan koulutuksiin ilmoittautuminen alkaa 2.1. RKS:n jäsenille toko@rks.fi, muille ilmoittautuminen avataan, jos paikkoja jää. Laita ilmoittautumiseen myös tieto kumpana päivänä talkoilet näyttelyssä.