Tokon omatoimitreeniryhmä

Kevätkaudella järjestetään omatoimitreeniryhmä myös RKS:n tokoilijoille!

Tokon omatoimitreeniryhmä on tarkoitettu RKS:n jäsenille, jotka ovat jo aiemmin harrastaneet tokoa ja harrastavat lajia tavoitteellisesti eli käyvät kokeissa tai suunnittelevat koeuran aloittamista.

Ryhmä kokoontuu itsenäisesti ns. vertaisohjaaja-tyyppisesti, ilman nimettyä vastuukouluttajaa. Sovit omatoimiryhmään, jos laji on sinulle jo tuttu ja olet valmis suunnittelemaan treenisi etukäteen ja auttamaan oman treenisi toteuttamisen lisäksi muita ryhmäläisiä.

Omatoimitreeniryhmä treenaa torstaisin klo 19-21 RKS:n hallissa Eurajoella 2.1.2020 alkaen aina huhtikuun loppuun asti. Halliajan tehokkaan käytön varmistamiseksi ryhmäläiset sopivat illan kulusta etukäteen ryhmää varten perustettavassa FB/WA-ryhmässä. Illan lopuksi ryhmäläiset huolehtivat kontaktiesteet takaisin kentälle.

Ryhmäpaikan hinta on 40 euroa ja ryhmään valitaan enintään 10 koirakkoa (paikka on henkilökohtainen eli omaa treenivuoroa ei voi myydä eteenpäin). Ryhmä perustetaan, jos siihen on vähintään 6 hakijaa.

Hae treeniryhmään lähettämällä 1.12.2019 mennessä sähköpostia osoitteeseen toko@rks.fi otsikolla ”Tokon omatoimitreeniryhmä” ja vastaamalla viestikentässä seuraaviin kysymyksiin:

1. ohjaajan nimi
2. koiran kutsumanimi+rotu+ikä
3. tavoitteesi seuraavalle vuodelle ja luokka jossa koirasi nyt kisaa
4. Toiminta RKS:ssa (kouluttajana toimiminen, talkoilut, aikaisemmat kurssit)

Kaikille ryhmään hakeneille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 15.12.2019. Ryhmään valitut sitoutuvat talkoilemaan RKS:n kevään rally-tokokisoissa.