APON INNOSTUS -POKAALI

Apon Innostus -pokaali jaetaan vuosikokouksessa todella ansioituneelle henkilölle.
Me, tuntemattomat lahjoittajat, velvoitamme johtokunnan päättämään, kenelle tämä kadehdittava kunnianosoitus suodaan. Mutta näin ensimmäisellä kerralla me, tuntemattomat lahjoittajat olemme itse nimenneet tämän onnellisen.

Pokaalin saajan on oltava:

–        huomaamaton uurastaja

–         uudistusmielinen ja ennakkoluuloton

–         ”Apomainen” eli sisukas, peräänantamaton ja kiltti

–         hyvää henkeä pullollaan

–         yhdistyksen asioita eteenpäinvievä

–         koiranomistaja, mutta jos hän ei omista koiraa, se suotakoon hänelle anteeksi

Tämä kiertopalkinto on tarkoitettu kiertämään henkilöltä henkilölle, kunnes siihen ei enää mahdu nimiä. Tämän jälkeen pokaali jää yhdistyksen tiloihin.

Apo oli australianterrieriuros, joka toimi ansiokkaasti jopa juhannusjuhlilla järjestyksenvalvojana.

Lahjoittajat paljastetaan nyt, kun juhlavuosikin lähenee. He ovat Taru ja Ari Klen. He olivat aktiivisesti mukana niin RKS:n kuin SPL Rauman alaosaston ja Saksanpaimenkoiraliiton toiminnassa 1980-90 luvuilla.